El dissabte 14 de novembre Prats de Lluçanès acollirà la tercra edició de la Fira de la Coca i la Llonganisa. Per això durant tot el dia els carrers s’ompliran de paradetes d’artesania alimentària, sobretot els dos productes protagonistes de la jornada: la coca i la llonganisa. Els comerços adherits a la Unió de Botiguers oferiran promocions especials als seus establiments. A més, aquesta edició de la fira coincideix amb la celebració del festival Itineràncies.
A part de la fira, també hi haurà activitats per a tothom. Al matí, els més petits de la casa podran participar a l’espectacle “El viatge de la Cocallonga” a càrrec de l’actriu Lali Barenys. Des del migdia fins a les set de la tarda, davant de Cal Siller s’oferiran maridatges de vermuts o vins inspirats per acompanyar la coca i la llonganisa. A la tarda, hi haurà berenar amb els dos productes estrella de la jornada i amenitzat amb l’actuació del Txiki, durant aquest àpat es donaran els premis al primer concurs de coques casolanes.
Aquest concurs està obert a tothom i premia la coca més original i la més saborosa per la categoria d’adults i la millor coca per la categoria infantil. Els concursants s’hauran d’inscriure abans del dia de la Fira a l’oficina de Turisme de Prats i el mateix dissabte hauran de presentar les seves obres culinàries al mateix punt abans de les 12 del migdia. Aleshores, el jurat format per David Gomis, Quico Noguera i Jordi Rodellas decidirà quina coca s’emporta els premis.