Els propers 14 i 15 de novembre torna el festival Itineràncies a Prats de Lluçanès. Començarà el dissabte amb la batucada Shangó, que conduirà els assistents de la plaça de l’Església fins a les Tres Fonts. És allí on començarà un recorregut per la zona de les Tres Fonts, el Safareig i al carrer Hospital.
Es tracta d’un projecte dut a terme amb els alumnes de 6è de les escoles de Prats, la coral Sant Jordi, la banda de l’escola Municipal de Música, el Col·lectiu Fem Safareig i veïnes de l’entorn. Sota el nom “La B[v]ellesa de veure i sentir”, Ada Vilaró ha ideat una acció al voltant d’aquest particular espai del poble. Es tracta, com explica, d’ “embellir” el lloc a l’hora que es reviu la seva importància. Els nens i nenes que han participat en el projecte han treballat la memòria històrica del lloc, i han reflexionat sobre com fer-lo més bell i acollidor. L’acció ha comptat amb Mª Àngels Parareda, Dimitri Coppola (arts visuals), Josep M. Cols (música) i Ada Vilaró (Veu i moviment).
L’endemà diumenge de 2/4 de 12 a 2/4 de 2 a la plaça Nova hi haurà l’acció “Sienta la cabeza” a càrrec de Fafa Franco, que revolucionarà tots els pentinats. I de 12 a 1 del migdia, Adopted portarà molt humor a la zona del mercat.